Beskrivning

Denna har fungerat bra för oss, se mer info nedan.

Med GoPro HERO 5 Black actionkamera kan ditt livs vildaste äventyr, mest värdefulla minnen och unika ögonblick bevaras i spektakulär kvalitet. Kameran har en tuff och stryktålig design och är dessutom vattentät ner till 10 meters djup. En-knapps-kontroll och en 2-tums färg touchskärm gör kameran smidig att använda och gör det enkelt att styra filmandet - till och med när du har handskar på dig. Tack vare röst-kontroll behöver du inte ens vidröra kameran med fingrarna, utan bara ge kommando rent muntligt till kameran för att den ska börja spela in eller ta bilder.

4K UHD video: GoPro HERO 5 Black kameran kan spela in otrolig 4K UHD video i 30 fps (frames per sekund) och ger fyra gånger så noggranna detaljer som Full HD 1080p upplösning, något som gör att du kan bevara dina filmade upplevelser i bästa möjliga kvalitet.

Bildstabilisering: Med digital bildstabilisering kan du enkelt filma stadigt och fritt från suddigheter. Du slipper också andra störande element som kan uppstå när du filmar i rörelse.

Tuff och stryktålig design: Kameran kommer i ett stryktåligt chassi som är designat för tuffa förhållanden. Kameran är också vattentät ner till 10 meter, utan att du behöver använda något ytterligare kamerahus. Det innebär att du kan ta med den när du ska simma, paddla kajak eller vindsurfa.

Touchskärm: Med kamerans 2-tums touchskärm i färg kan du enkelt förhandsvisa, redigera, säkerhetskopiera och justera kamerainställningarna.

Automatisk säkerhetskopiering: Kameran kan automatiskt säkerhetskopiera dina bilder och filmer över WiFi och ladda upp dem till Go Pro Plus moln-tjänst. Du kan sedan använda GoPro Quik-appen för enkel redigering av dina klipp, som att exempelvis lägga till ett ljudspår. Du kan också dela dem med dina vänner. OBS - Tillgängligheten för Go Pro Plus service kan variera i olika länder. Tjänsten kräver månatlig prenumerationsavgift för gratis lagring i molnet.

Batteritid: Kameran är utrustad med ett lithium-ion batteri som ger upp till 2 timmars filmtid. Den laddas upp via USB-typ-c-port på ungefär 45 minuter.

Valfria tillbehör: GoPro HERO5 Black är kompatibel med existerande fästen och tillbehör för Hero-serien. Välj från ett dussin av diverse monteringsmöjligheter och klämmor för att fästa kameran på olika sätt. Du kan till och med fästa den på kroppen med ett chestmount.

Fler funktioner
- 12 Mpix sensor
- Bildtagning med "Single-shot", "burst" och flera olika time lapse foto-funktioner.
- JPEG och RAW-foto format
- WDR (wide dynamic range) fångar ett bredare spektra av kontraster och ljus.
- 2160p 4K UHD/30 fps, 1440p 2.7K/60 fps, 1080p Full HD/120 fps och 720p HD/240 fps videolägen
- Stereoljuds-inspelning med brusreducering.
- Inbyggd WiFi och Bluetooth
- Inbyggd GPS hittar platsen där dina bilda och videor är tagna/inspelade.
- MicroSD kortplats för lagring
- USB type-C port för synkronisering och lagring
- Micro HDMI videoutgång

Objektnr 633114180

Visningar 318

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 17:34

GoPro Hero 5 Black Actionkamera

Slutpris

|

815 kr

Auktionen är avslutad

Tobias.g71 vann auktionen

JennyGummzan

Sundsvall, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

177 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?