Beskrivning

Vitpytta
Fin och lättodlad perenn för rabatt och buketter. Kan även torkas. Den får mängder av rent vita, täta, halv- till heldubbla, små blommor i välgrenade samlingar. Buskigt växtsätt med ett djupgrönt bladverk. Trivs i sol och halvskugga och har inte större krav på jorden. Förökar sig snabbt med underjordiska utlöpare och lyser med sina vita blommor i en blandrabatt. Stilren till utseendet därför passar fint i vilken rabatt som helst. Blommar länge och klipper man ner vissna blomklasar så blommar den om efter några veckor. Jag älskar den!

Förkultiveras inomhus i februari-mars. Transparent täckning försedd med lufthål. Utplanteras efter avhärdning när frostrisken är över. Kan även sås utomhus i krukor eller på friland maj-september. Fröerna täcks med ett tunt lager perlit.

Alla fröer packas i zip påsar som också innehåller bild och såbeskrivning på respektive växt.
Besök gärna mina övriga auktioner. Jag sampackar alltid och har EN fraktavgift oavsett hur många fröpåsar du köper. Du får dessutom en extra fröpåse i bonus om du köper 5 st. och två om du köper 10 st. osv som går i samma tema som dina köp

Objektnr 582742510

Visningar 4 091

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Vitpytta, flerårig, höjd 40-60 cm, blommar juli-augusti, ca 100 frön

Pris

15 kr

Stenros

Flen, Sverige

5.0

Stenros

Verifierad

Toppsäljare

3 698 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 500 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?