Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/FxgwIP4Cqpc

Ge dig in i en evig kamp mellan två extraordinära lönnmördare.

Spela som Colt och försök bryta tidsloopen på ön Blackreef medan du jagas av brottslingarna som bor där.
Använd kraftfulla vapen och förmågor för att döda åtta viktiga mål på den vackra men farofyllda ön innan dagen börjar om.

I skuggorna lurar Colts rival Julianna, vars enda uppgift är att döda Colt och bevara loopen. Lär dig av varje cykel och prova nya taktiker för att bryta loopen en gång för alla.

Klassisk Arkane-mekanik
Kämpa för ditt liv i en dödlig men stämningsfull katt-och-råtta-lek full med övernaturliga krafter och förödande vapen. Välj spelstil själv: Smyg dig fram eller skjut på allt som rör sig.

Blandning av en- och flerspelarläge

Spela som Colt i berättelseläget och försök att bryta loopen för att få din frihet. Du kan också spela som lönnmördaren Julianna och infiltrera en annan spelares kampanj. Flerspelarläget är frivilligt och det går att låta Julianna vara datorstyrd istället.

Kunskap är makt
Varje nytt försök är en möjlighet att lära sig av historien och anpassa sig. Hitta ledtrådar som hjälper dig spåra upp och döda målen innan dagen börjar om. Upptäck relationer, lär dig scheman och gör vad som krävs för att ta reda på det du behöver veta. Använd det du lärt dig under tidigare loopar för att lägga upp nya strategier och nå målen.

Ön Blackreef
Utforska en värld full av möjligheter och interaktioner när du lever dig in i Arkanes otroliga 60-talsinspirerade retrofuturistiska spelvärld. Hjälten Colt hålls fången i Blackreef, en vacker och dekadent värld där brottslingar festar hela dagen lång och döden inte betyder något.

Vårt odrinarie pris: 699:-

Objektnr 631361265

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:03

Deathloop - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

249 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 337 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?