Beskrivning

Undvik imperiet och överlev som en av galaxens sista jediriddare

STAR WARS Jedi: Survivor tar vid fem år efter händelserna i STAR WARS Jedi: Fallen Order. Cal måste ligga steget före imperiet som ständigt jagar hon, samtidigt som han bär bördan av att vara en av galaxens sista jediriddare.

Jedi: Survivor är utvecklat av veteranerna på Respawn Entertainment och bygger vidare på STAR WARS ikoniska berättelser, världar, karaktärer och de spännande striderna från Jedi: Fallen Order.

STAR WARS Jedi: Survivor utvecklas till den nuvarande generationens spelkonsoler för att skapa en djupare och större STAR WARS-upplevelse.

Cals resa fortsätter
Cal är inte längre en padawan, utan en mäktig jediriddare.

En mörk tid närmar sig, och med både nya och välbekanta fiender flåsandes i nacken måste han bestämma sig för hur långt han är villig att gå för att rädda de han älskar.

Bli en mästare
Det filmiska stridssystemet återvänder med nya kraftförmågor och ljussabelstekniker. Använd dina färdigheter och vapen på kreativa sätt och tänk strategiskt för att besegra fienderna, som är fler än någonsin tidigare.

Ta reda på deras styrkor och svagheter och använd dig av det du lärt dig på träningen för att övervinna alla hinder som står i din väg och lösa berättelsens olika mysterier.

Utforska en mångsidig galax

Upptäck såväl nya planeter som välbekanta platser i Star Wars-galaxen – alla har miljöer, utmaningar och fiender som är unika just för dem. Bemästra nya färdigheter och ny utrustning som hjälper dig på traven när du utforskar, slåss och tar dig runt.

Det finns dessutom dolda belöningar att hitta för dig vågar ta en avstickare och leta riktigt noga.

Objektnr 631360214

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:52

Star Wars Jedi Survivor - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

697 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 337 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?