Beskrivning

En rotad stickling Hoya danumensis. En mycket vacker tunnbladig hoya som får vackra vita klockor och fint växtsätt där rankorna kan hänga ut som trädgrenar. Jag har den ofta i ampel eller högre upp på någon hylla så att den kan få en kombination av klättrande rankor och kan breda ut sina "grenar" som ett lövverk, med de vackra hängande klockorna under när den blommar. Fin även på båge eller klättertorn. Lättskött. De tre sista bilderna visar sticklingen du budar på.

Betalning sker inom tre dagar efter avslutad auktion. Titta gärna på mina andra auktioner för samfrakt. Packar väl, med blött om rötterna, i kartong med packmaterial. Eftersom det fortfarande finns risk att det blir för kallt väder, som skulle kunna skada sticklingen, skickar jag med spårbart paket till ombud så paketet inte behöver ligga i en kall post-/brevlåda. Jag lämnar in paket på måndagar för att undvika att de blir liggande på posten. Jag står ej för postens hantering. Lycka till med budgivningen!

P.S. Allmän info ang. växter: Kom ihåg att det är en levande växt du budar på. Mindre förändringar kan ske under auktionens gång som kan göra att växten inte ser exakt likadan ut när den kommer fram till dig 1-2 veckor efter auktionsstart. Rötter och blad kan växa, men mindre positiva saker kan hända också, t.ex. skulle ett blad kunna gulna eller en liten nytillväxt skrumpna. Jag skickar dock bara växter som har goda förutsättningar att växa och ta sig. Skulle något allvarligt mot förmodan hända med växten innan den skickas så erbjuds du en likvärdig växt av samma sort om det finns eller pengarna tillbaka. Jag står ej för vad som händer i transporten.

Objektnr 630984987

Visningar 198

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 19:45

Hoya danumensis, rotad stickling

Slutpris

|

216 kr

Auktionen är avslutad

Gullvifs vann auktionen

Charlotte-1

Skara, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

534 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?