Beskrivning

Övervinn oddsen och grip sanningen!

Lloyd Bannings återvänder till sin hemstad för att följa i sin avlidne brors fotspår och gå med i Crossbell-polisavdelningen. Dock finner han sig tilldelad till en brokig ny division kallad Special Support Section, som utför udda jobb och hjälper människor i nöd. Men han och hans nya lagkamrater upptäcker så småningom att deras livliga stad döljer en mörk kriminell undervärld... liksom några fruktansvärda hemligheter.

Om
Upplev Crossbell i detta spännande kapitel från den berömda spelserien The Legend of Heroes! Platsen för en pågående territoriell strid mellan Erebonian-riket och republiken Calvard har Crossbell utvecklats till en blomstrande stadsstat och en av kontinentens ledande ekonomiska centra.

Efter tre år borta från sin hemstad återvänder Lloyd Bannings för att följa i sin avlidne brors fotspår och gå med i Crossbell-polisavdelningen. När han dock anländer finner han att han blivit tilldelad Special Support Section, en ny division som hanterar udda jobb och mindre förfrågningar. Han träffar sina nya lagkamrater, inklusive Elie MacDowell, borgmästarens barnbarn; Randy Orlando, en kvinnorövande före detta soldat; och Tio Plato, en ung tekniskt geni.

Trots att deras avdelning förlöjligas av media och föraktas av resten av CPD, fortsätter Lloyd och hans vänner att kämpa för att göra sin stad till en bättre plats. Under tiden de gör det möter de dock sakta den kriminella korruption som kramar om staden. Lite vet de om hur djupt skuggorna av Crossbell City sträcker sig...

Välkommen till Crossbell
Början på en spännande berättelsebåge i Trails-universumet är på väg att börja i denna ikoniska stadsstat! Upplev en rik och uppfriskande spelvärld som vimlar av hemligheter och äventyr.

Polerad Taktik
Den strategiska striden har finslipats, vilket resulterar i rik, tillfredsställande taktisk spelupplevelse. Använd kraftfulla färdigheter och teamwork för att besegra dina motståndare!

Din Stad, Din Berättelse
Funktioner som Hög Hastighet och Hoppa över-läge gör det möjligt för dig att anpassa din spelupplevelse efter dina preferenser och njuta av strider snabbt för att fokusera på den omgivande berättelsen och händelserna.

Objektnr 631361454

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:05

The Legend of Heroes Trails From Zero Deluxe Edition - Nytt till Nintendo Switch

Pris

647 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 332 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?