Beskrivning

Specialpaket med kapselmaskinen Dolce Gusto Genio S och totalt 32 kaffekapslar.

  • Tillaga varma och kalla drycker
  • Lättanvänd kontrollpanel
  • Kapslar för americano och cappuccino ingår
  • Större kopp kaffe med XL-funktionen
  • Löstagbar vattenbehållare på 0,8 liter
  • Tryck upp till 15 bar – fyllig crema
  • Avkalkningsindikator på kontrollhjulet
  • Energisparfunktion efter 1 minut

Med den helautomatiska kapselmaskinen Dolce Gusto Genio S får du alla typer av specialkaffe med en knapptryckning. Den här kapselmaskinen passar särskilt bra in i små kök och är ett smart val oavsett om du föredrar varmt eller kallt kaffe. I förpackningen hittar du både kapselmaskinen Genio S och kaffekapslar för cappuccino och americano, så du kan direkt börja njuta av utmärkt kaffe.

Kaffe enligt dina önskemål

Med den här automatiska kapselmaskinen kan du tillaga det perfekta kaffet åt alla kaffeälskare, oavsett om det ska vara varmt eller kallt kaffe. Maskinen är kompatibel med Dolce Gusto-kapslar och tillagar kaffet med ett tryck på 15 bar, vilket gör det möjligt att få en rik crema på ytan av varje kopp kaffe. Om du vill ha mer kaffe kan du använda XL-funktionen.

Intuitiv användning

Du kan enkelt välja inställningarna för det kaffe som du vill ha på den tydliga LED-kontrollen. En varm sommardag smakar iskaffe ännu bättre och en stressig vardagsmorgon är en rykande varm americano perfekt. Utöver temperaturinställningarna kan du se på maskinen när det är dags att avkalka den och hur lång tid det tar att göra kaffet.

Perfekt för hela familjen

Den kompakta kapselmaskinen är det perfekta valet för dig som vill tillaga en kopp kaffe i taget. När kaffet tillagas enligt kaffedrickarens önskemål slipper du hälla ut överflödigt kaffe. Den energieffektiva maskinen har dessutom en automatisk energisparfunktion som stänger av kapselmaskinen om den inte har använts på en minut.

Kaffekapslar för alla smaker

Detta specialpaket består av två paket med kaffekapslar som vänder sig till personer med olika smak. Nescafé Dolce Gusto Americano är ett lättrostat, sammetslent och aromatiskt kaffe på colombianska, brasilianska och etiopiska arabicabönor. Med en kapsel får du 230 ml färdigt kaffe. Nescafé Dolce Gusto Cappuccino, å andra sidan, är ett silkeslent och lätt kaffe med rostade toner som också kommer från Colombia, Brasilien och Etiopien. Du får totalt 16 americanokapslar och åtta cappuccinokapslar.

Vikt och mått Nettomått utan emballage (D x B x H) 276 x 120 x 273 mm Bruttomått med emballage (D x B x H) 155 x 451 x 338 mm Nettovikt 2.4 kg Bruttovikt 3.31 kg Design Egenskaper Kaffekvarn Nej Kaffetyper Kaffekapslar Droppfat Ja Skärm Ja Kapacitet Vattenbehållare Ja Kapacitet i liter 0.8 liter Typ av vattenbehållare Löstagbar Tekniska egenskaper Effekt 1500 W Tryck 15 bar

Objektnr 632340145

Visningar 373

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 20:40

Nescafe Dolce Gusto Genio S kapselmaskin 32 st kapslar *ny mollberg+Cappuccino

Slutpris

|

520 kr

Auktionen är avslutad

Matteeno vann auktionen

Crowdkilla

Östersund, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

269 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?