Beskrivning

En helt ny scarfs/sjal i originalförpackning endast öppnad för att ta mått och en bättre bild på motivet. Inköpt för några år sedan på EMP-shop men har aldrig kommit till användning. Äkta merch från Disney/Pixar.

Den beskrivs som "black allover" men den är svart i grunden med motiv i blått och begige. Vi återfinner bland annat Abu, Jasmin och Anden samt mindre motiv inspirerade från filmen på scarfsen. Eftersom scarfsen aldrig är uppackad bör den vara i oklanderligt skick.

100% polyester och bör nog handtvättas för att vara på den säkra sidan. Den är väldigt tunn i materialet. Scarfsen är ca 162 cm lång och 60 cm bred.

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektnr 633126711

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 11:17

Aladdin 1001 scarf/scarves, svart med motiv, sjal, Disney©, ny!

Utropspris

|0 Bud

66 kr

Slutar om

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

689 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?