Beskrivning

Inbunden ,skyddsomslag saknas.
Overview

Anna Louise Caley är 18 år, vacker och populär. Hennes föräldrar, skådespelerskan Elizabeth Seal och societetslejonet och byggherren Robert Caley, är rika och berömda och Anna Louise växte upp i ett palatsliknande hus i en av Los Angeles rikaste stadsdelar.

Ett perfekt liv? Nej, skenet bedrar.

Privatdetektiv Lorraine Page upptäcker snart att Anna Louise är intrigant och har många fiender, att Elizabeth Seal är beroende av så många lugnande och uppiggande piller att det är ett under att hon är vid liv och att Robert Caley är otrogen och försnillar hustruns förmögenhet.

Dessutom finner Lorraine bindningar till New Orleans och till voodoo-kulten. Elizabeth Seal tillhör voodoons troende och hon omger sig med amuletter och följer voodoo-prästinnornas råd och förutsägelser.

Lorraine är säker på att sanningen om Anna Louises försvinnande finns i New Orleans. Hon beger sig dit och möter en annan värld. Hon dras snart in i New Orleans mörka värld av voodoo, kriminalitet och familjehemligheter. Alla vet allt om alla och gamla synder glöms aldrig bort.

Objektnr 633137053

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 12 jun 21:17

Voodoo av Lynda la Plante

Pris

25 kr

JennyB71Gy

Löberöd, Sverige

5.0

JennyB71Gy

Verifierad

59 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?