Beskrivning

Helt ny iPhone 15 Pro. Smidd i titan. Med det banbrytande A17 Pro-chippet, flexibel snabbknapp och ett mer mångsidigt proffskamerasystem.

Smidd i titan
iPhone 15 Pro är designad i starkt och lätt rymdindustriklassat titan med baksida i texturerat matt glas. Den har även en framsida i Ceramic Shield som tål mer än vilket smartphoneglas som helst. Och den står emot vatten, stänk och damm.

Avancerad skärm
Super Retina XDR-skärmen2 på 6,71 tum med ProMotion ökar uppdateringsfrekvensen till 120 Hz när du behöver grafikprestanda utöver det vanliga. I Dynamic Island bubblar notiser och liveaktiviteter upp. Och skärmen är alltid på, så det räcker att kasta ett öga på låsskärmen – du behöver inte trycka på den för att hålla dig uppdaterad.

Omvälvande A17 Pro-chip
Grafik i proffsklass får mobilspel att kännas uppslukande med detaljerade miljöer och verklighetstrogna karaktärer. A17 Pro är också otroligt effektivt och bidrar till att batteriet räcker hela dagen.3

Kraftfullt proffskamerasystem
Enorm frihet att komponera din bild. Det är som att ha sju olika objektiv som är riktigt Pro. Ta bilder med superhög upplösning samt fler färger och detaljer på huvudkameran med 48 MP. Och ta skarpare närbilder på längre avstånd med 3× tele på iPhone 15 Pro.

Flexibel snabbknapp
Snabbknappen är den enkla vägen till din favoritfunktion. Ställ bara in den du vill ha, till exempel tyst läge, kamera, röstmemo eller genväg. Håll sedan in knappen när du vill använda funktionen.

Proffsanslutning
Med den nya usb-c-kontakten kan du ladda din Mac eller iPad med samma kabel som du använder till din iPhone 15 Pro. Med usb 3 får du mycket högre överföringshastighet.4 Och du kan ladda ner filer upp till dubbelt så snabbt med wifi 6E.5

Viktiga trygghetsfunktioner
Kraschdetektering gör att iPhone kan känna av om du har varit med om en allvarlig bilolycka och tillkalla hjälp om du inte kan göra det själv. 6

Gjord för att göra skillnad
iPhone har integritetsskydd som hjälper dig att behålla kontrollen över dina data. Den innehåller mer återvunnet material för att minska miljöpåverkan. Och den har inbyggda funktioner som gör iPhone tillgänglig för alla.

Ni har i enlighet med distansavtalslagen rätt att ångra ert köp inom 14 dagar från det att ni tagit emot varan.
Varan måste returneras oanvänd och tillsammans med originalförpackningen. Se till att er retur är märkt med ert traderaalias och är väl förpackad så att den inte går sönder under transporten. Ni som kund ansvarar för att varan kommer fram till oss och att varan då är i gott skick. Teknik Service Center förbehåller sig rätten att ta ut en avgift för eventuell värdeminskning och dra av det från returbeloppet. Vi förbehåller oss även rätten att inte acceptera använda produkter i retur. Kunden står för returfrakten.

Objektnr 632459827

Visningar 186

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 5 jun 20:59

Apple iPhone 15 pro svart titan 128gb 12mån garanti

Pris

11 250 kr

Slutar om

TSCSkövde

Skövde, Sverige

4.8

Företag

Toppsäljare

119 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?