Beskrivning

Ett par snygga vårskor Kavat Koppom XC, stl 30.
Mycket fint använt skick. Något smutsiga på den vita ytan.

Kommer från ett rök och djurfritt hem.

Info om skon följer här nedan:
Sneakers Koppom från Kavat är en basketkänga till härlig lek utomhus. Tillverkad i äkta skinn med utvändigt skalmaterial som är fukt- och smutsavstötande samtidigt som det andas. Försedd med skrapskydd på tån vilket gör dem extra slittåliga. Dragkedjan på skons insida gör den lätt att ta av och på. Förstärkt i tå och häl för bästa skydd för barnens fötter. Mjuk och stötdämpande innersula. Bra grepp i sulan. Som alla Kavats skor är de givetvis fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.

Skor som är tillverkade i Cross Country läder är lätta att rengöra med en fuktig trasa och mild tvål. Lädret behöver inte impregneras eller fettas in då membranet på utsidan är intakt.

Vid slitage kan du impregnera den slitna delen för att bibehålla vattentätheten och skydda skon. Skorna torkas i rumstemperatur, ta ur eventuella innersulor för att skorna ska torka fortare.

Denna produkt är miljömärkt med EU Ecolabel (SE/016/01). Samtliga komponenter i skon är testade och godkända. Genom att köpa skor märkta med EU Ecolabel bidrar du till minskad miljöpåverkan.

Ovandel: skinn
Foder: skinn
Innersula: mikrofiber
Yttersula: gummi

Objektnr 633138172

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 21:25

Kavat Koppom XC stl 30

Utropspris

|0 Bud

125 kr

Slutar om

kasa09

Knivsta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

733 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket