Beskrivning

Philips HF3463 Wake Up Light Klockradio Klocka Radio Väckarklocka. Ljusterapi. Snooze-funktion. Den här enheten har dokumenterade hälsofördelar, och är certifierad enligt direktivet för medicinska enheter (MDD). Mäter 20cm bred och 13,5cm tjock. Höjd 30cm. Bruksanvisning medföljer.

Wake-up Light (HF 3463) ger upp till 400 lux ljusintensitet. Kliniska tester visar att människor behöver upp till 250 lux för att energihormonerna ska påverkas så att vi vaknar fulla av energi. Om du ska läsa behöver du en ljusnivå på 300 till 400 lux.

Vid den inställda väckningstiden hör du ett naturligt ljud, eller om du föredrar det, ett vänligt pipljud. Ljudet hörs först svagt och efter 90 sekunder har det nått den volymnivå du valt. Det finns tre naturliga ljud att välja mellan: fågelkvitter i skogen, vågor på en strand eller en groda och en anka i en liten damm.

Ljuset ökar gradvis under 30 minuter innan den inställda väckningstiden. Ljuset faller på dina ögon och påverkar dina energihormoner och förbereder din kropp på att vakna.

Med den inbyggda digitala FM-radion kan du vakna till din favoritmusik eller favoritnyhetskanal varje dag. Välj bara din favoritradiokanal så slås den på vid den inställda väckningstiden, först med lågt ljud och sedan gradvis ökande under 90 sekunder till den volymnivå du valt.

Objektnr 633163032

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 09:04

Philips HF3463 Wake Up Light Klockradio Klocka Radio Väckarklocka

Utropspris

|0 Bud

480 kr

Auktionen avslutades utan bud

hhi

Bandhagen, Sverige

5.0

hhi

Verifierad

Toppsäljare

663 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?