Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna elektriska lyftanordning på 200 kg är idealisk för att lyfta motorer, bord, ved och verkstadsutrustning utan att klättra i stegar. Du kan lasta och lossa på säkert avstånd med fjärrkontroll. Detta är en idealisk elektrisk vinsch för långtgående scenario vid hållbarhet av tung utrustning.

- Trådlös fjärrmanövrering

-Pålitlig och kraftfull lyftkapacitet

- utmärkt utförande

-säkerhetsteknik

Huvuddrag:

- Stor kylarfläkt,
Denna hiss kommer med en enorm kylarfläkt byggd av 8 sidor. Denna noggrant designade detalj säkerställer att maskinen avleder värme snabbt och fungerar effektivt. Den 8-sidiga fläkten skapar också en låg ljudnivå, tyst arbetsmiljö.

- ren kopparmotor,
Den elektriska vinschen använder en 480W stark kopparmotor med hög verkningsgrad och lågt ljud, medan de övriga bara är aluminiummotorer. Dessutom är denna högkvalitativa motor lindad med ren koppartråd, som har god elektrisk ledningsförmåga och hög draghållfasthet.

-nödstopp,
Jämfört med andra kranar har denna kran lagt till nödstoppsknapp. Detta innebär att du kan stoppa maskinen när som helst för att undvika olyckor och arbeta säkert. En snäv uppsida är en uppsida, och vice versa är en nackdel.

-328 fot fjärrkontroll,
Den elektriska lyften är utrustad med en trådlös handtagsomkopplare för att möta dina ytterligare fjärrkontrollbehov. Den kan styra maskinen från ett avstånd av 328 fot/100 m, plus att den är kompatibel med lätt utbytbara AAA-batterier.

- säkerhetsförbättringar,
När det röda blocket träffar gränslägesbrytaren stannar motorn automatiskt för att förhindra att kedjan överbelastas. Dessutom är den galvaniserade antirotationsståltråden inte lätt att vrida och är säkrare än vanlig ståltråd.

-Använd förslag,
Använd fyrkantiga eller rektangulära metallstänger för att säkra kalebasser. Stångens bredd och höjd får inte överstiga monteringsfästets innermått.

Produktspecifikationer:

Kapacitet: 220 lb/100 kg (enkel linje), 440 lb/200 kg (dubbel linje)

Hastighet: 12 m/min (40 fot/min) enkeltråd, 6 m/min (20 fot/min) dubbeltråd

Material: legerat stål och aluminiumlegering

Motorspänning/effekt: 220V/480W

Artikelvikt: 25 lbs/12 kg

Objektstorlek: 13,4x5,3x8,3 tum/34x13,5x21 cm

Paket innehåll:

1 x 200kg elektrisk lyftanordning

1 x trådlös fjärrkontroll

1 x Dubbel repkrok

2 x fästen

4 x bultar

Funktioner och detaljer:

-Trådlös fjärrmanövrering: Med den trådlösa fjärrkontrollen kan du manövrera den elektriska lyften för att lyfta, placera och sänka utrustningen utan hjälp av andra, vilket eliminerar beroendet av att vara bunden till lyften.

- Pålitlig och kraftfull lyftning: Den högkvalitativa kopparmotorn ger stark kraft och tål stor kraft utan deformation. Single Line Kapacitet: 220 lbs/100 kg; Dual Line kapacitet: 440 lbs/200 kg.

-Utmärkt utförande: Denna allt-i-ett elektriska hiss är gjord av högkvalitativt hölje av aluminiumlegering och en sling av legerat stål, som är stabil och hållbar i drift och garanterad prestanda.

-Säkerhetsteknik: Gränslägesbrytaren kan automatiskt stoppa lyftet när det röda blocket vidrör ramen, vilket förhindrar att kedjan överbelastas, vilket är mer betryggande än andra produkter.

-Användningstips: Använd fyrkantiga/rektangulära metallstänger för att säkra kalebassen. Och stavens bredd och höjd får inte överstiga monteringsfästets inre mått.

Objektnr 606694449

Visningar 521

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

200kg 480W säker elektrisk lyftanordning med trådlös fjärrkontroll och tillbehör

Pris

2 329 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

172 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?