Beskrivning

Introducerar "BesaBoost" - vår senaste innovation inom gitarrpedaler, inspirerad av den ikoniska Electro-Harmonix LPB-1 boost. BesaBoost är inte bara en klon - den är en evolution, designad för att förbättra din spelupplevelse med en unik twist på en klassisk favorit.

BesaBoost återskapar den kraftfulla boosten från original-LPB-1, känd för sin förmåga att dramatiskt öka volymen utan att förändra gitarrens inneboende ton. Vi har dock tagit det ett steg längre genom att integrera ett växlingsbart lågpassfilter. Denna funktion låter dig växla från LPB-1:s karakteristiska "mörka ton" till en "ljusare" ton, vilket tillför klarhet och tar bort basmuller med ett enkelt knapptryck. Denna enkla men effektiva modifikation ger dig flexibiliteten att anpassa ditt ljud till den musik du spelar, vare sig du vill skära igenom mixen under ett solo eller ge en ren bakgrund för intrikata ackord och riff.

Som alltid är varje BesaBoost-pedal noggrant handbyggd och prydd med unik, handmålad konst av min dotter, vilket gör varje pedal inte bara till ett verktyg för musikaliskt uttryck utan också till ett konstverk.

Vänligen notera att vissa kosmetiska oegentligheter kan förekomma eftersom detta är en handgjord produkt, vilket bidrar till dess unika karaktär.

BesaBoost är perfekt för gitarrister som vill lägga till mångsidighet till sitt ljud utan att kompromissa med kvaliteten och karaktären som gjorde original-LPB-1 till en grundpelare. Lyft din pedalbräda med BesaBoost, där klassisk boost möter modern flexibilitet, allt skapat med omsorg och förhöjt av den konstnärliga touchen från vår familj till din.

Se bild visar exakt vad ni köper!
Betalar inom 3-5 dagar från auktionsslut.
Alla objekt skickas väl förpackade för att minska risk för skada.Leverans sker alltid på köparens risk, oavsett leveranssätt.
Frakt betalas av vinnaren
Paketet skickas så fort pengarna är på mitt konto.
Skickas efter mottagen betalning!

Objektnr 633531657

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 19:01

BesaBoost

Utropspris

|0 Bud

599 kr

Slutar om

flash_1

Vaxjo, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

103 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?