Beskrivning

Hej! Säljer denna Apple Thunderbolt Display som har en Model nummer: A1607. Det är så här att jag kan inte så mycket om dessa skärmar men kollade lite på marknaden så såg jag att vissa har blivit sålda för ungefär 1500 till 2500 kr. Problemet är att jag kan tyvärr inte testa skärmen för har ingen extra kabel för att koppla den till en nyare Mac men 99% så funkar skärmen utan problem för jag kommer ihåg att dom funkade sist dom hamnade i förrådet men jag ger absolut inga garantier och därför så lägger jag 500 kr som utropspris så får vi se vad som händer. Har exakt en till sån som jag har lagt upp i en annan annons och jag har även hittat en gammal iMac som är också uppe i en annan annons så om ni är intresserade så kan ni checka på mina andra annonser.

Som sagt så kan jag inte så mycket om dessa skärmar men kan lämna en länk så har ni alla specifikationer som skärmen har. Skick är enligt bilderna så kolla noggrant på alla bilder, kan finnas någon repa här och där men ingenting när det gäller skärmen när jag har kollat.

https://support.apple.com/sv-se/112597

Vill helst inte skicka skärmen men jag kan fortfarande skicka den men köparen står för både kostnaderna och ansvaret för allting som har med frakt/paketet att göra. Jag kommer att försöka packa den med så mycket bubbelplast som möjligt.

Objektnr 633065569

Visningar 279

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 13:59

Apple A1407 27" Thunderbolt Display

Slutpris

|

1 140 kr

Auktionen är avslutad

AleexaandeerM vann auktionen

Fuadk

Gävle, Sverige

4.9

Verifierad

92 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?