Beskrivning

(Viktig text angående frakten längst ned i annonsen!!!)

Ur Barbies ”Little Theatre”-serie. Nästan komplett med topp, kjol, sjal, örhängen, lampa, halsband, skor och program.

I stort sett mycket gott skick, förutom att tyllen fransat sig i kanterna som det ofta blir med den här outfiten. Ena örhänget saknar sin pigg och programmet har en liten reva.

Ställning och docka ingår inte (dockan säljs i en separat annons).

FRAKT: Jag skickar oftast dagen efter auktionen, om betalning kommit in. Jag erbjuder 7 dagars samfrakt. Det innebär att om du har span på någon annan av mina auktioner, som avslutas inom 7 dagar, så kan du avvakta med att betala eller meddela mig. Då väntar jag med att skicka tills den andra/de andra auktionerna är över och skickar varorna tillsammans och frakten blir då oftast billigare.

FRAKT:Pga risken med försändelser som försvinner så kommer jag, enligt Traderas rekommendation, att skicka vissa varor enbart spårbart och inte med frimärke. Det är varor som jag bedömer vara lite mer värdefulla. Detta är en sådan vara! (Jag erbjuder också samfrakt, så om du hittar något mer blir det såklart bara en fraktkostnad för alltihop!)

Jag skickar oftast dagen efter auktionen, om betalning kommit in. Jag erbjuder 7 dagars samfrakt. Det innebär att om du har span på någon annan av mina auktioner, som avslutas inom 7 dagar, så kan du avvakta med att betala eller meddela mig. Då väntar jag med att skicka tills den andra/de andra auktionerna är över och skickar varorna tillsammans och frakten blir då oftast billigare.

Objektnr 633216033

Visningar 721

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 19:52

Mattel Barbie Vintage; Arabian Nights #874, 1964, nästan komplett

Slutpris

|

594 kr

Auktionen är avslutad

katans vann auktionen

Lelol

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

206 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?