Beskrivning

DJ/CD-spelare i bra skick!

Spela och skrap från MP3-filer, CD-skivor och USB-flash-enheter - NDX400 är en avancerade scratch MP3/CD-spelare som kan också spela upp från en USB-flash-enhet för topprestanda. Numarks Anti-Shock buffrade hoppa över-skydd teknik håller musik spelar, även när vibrationer kan orsaka andra spelare att hoppa över. Tre heta ledtrådar och fantastisk skraplott hjul bemyndiga din kreativitet.

NDX400 är en flexibel, fackmatade spelare som inte bara spelar vanliga CD-skivor, men det kan också spela upp MP3-CD-skivor för långa uppspelning från en enda skiva. Enheten kan dessutom spela från en USB-flash-enhet för ännu mer musik-format flexibilitet. För att enkelt navigera genom mappar på MP3-CD-skivor och USB-flash-enheter, har NDX400 en lätt att läsa texten visas.

NDX400 har avancerade bromsning för vinyl-stil Stoppa uppspelning och en omvänd läge som gör att du kan införliva ännu mer särskilda vinyl effekter. Spelaren erbjuder också tre heta referenspunkter för snabb åtkomst till viktiga punkter i spåret.

NDX400 funktioner sömlösa slingor för att skapa och integrera slingor i omedelbar remixer. Enda, sammanhängande och programmerbar uppspelning lägen kan du styra uppspelningsordningen och skapa egna spellistor. NDX400 har också fader startar, som börjar NDX400 spelas upp när du flyttar crossfader på en kompatibel mixer.

NDX400 är ett kraftfullt och stabilt spelare för en mängd musik format. Professional DJs och helgen warriors både kommer att uppskatta NDX400? s fantastisk blandning av funktioner och möjligheter för ett överraskande överkomligt pris.

Objektnr 632423213

Visningar 134

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 5 jun 16:28

Numark NDX400 Tabletop MP3/CD Spelare

Pris

1 895 kr

Slutar om

Rob39

Ljungby, Sverige

5.0

Rob39

Verifierad

Toppsäljare

121 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?