Beskrivning

Som bonus skickar även med ett helt nytt oanvänd Nato armband i militärgrönt tyg och svart stål spänne (sista bilden lånad).

Säljer av en sista (motvilligt) från min klocksamling. En sällsynt SEIKO SPORTURA 7t62-0la0 inköpt ny av mig 2009 som knappt använts mer än någon enstaka gång. Riktigt snygg och sportig är den med en färg som sticker ut. Otroligt fin lumen på denna klockan vilket man också ser på urtavlan. Lagom storlek på boett som är 43mm. Armbandet är 21mm om jag minns rätt

Har legat i klockskrinet i alla dessa år och tickat på. Är i MINT skick! DVS inga repor, kladd eller dylikt vare sig på boett eller glas. Har funktioner utöver chronometer och datum även alarm funktion med en härlig retro ringsignal som är svår att beskriva men sätter ett leende på läpparna!

Kristallklart safirglas med antireflex behandling. Svart DLC coating på boetten som är riktigt läcker! Vattentät 10 atm (100 meter) med screw-in crown. Svepande chrono sekundvisare (ej tickande) Diamond cut indexar som vid rätt lutning glänser/glittrar till riktigt fräsigt ;)

Nybytt batteri så den kommer att köra på i ca 2 år. OBS! Vid batteribytet hos Ur&Penn lyckades dom få 2 hairlines på boettens undersida. Syns knappt och var omöjligt för mig att få med på bild. De är lyckligtvis 100% försumbar men vill ändå ha nämnt de i annonsen

Objektnr 633153068

Visningar 126

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 17:30

RARE vintage klocka SEIKO SPORTURA 7t62-0la0 MINT!

Pris

2 500 kr
Annonsen är avslutad

AmirNo1

Uppsala, Sverige

AmirNo1

Verifierad

10 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?