Beskrivning

Äldre Lego - Forestmen’s River Fortress Nr 6077 från 1988 – med beskrivning och tillhörande kartong. Legot är i fint ”lekt skick”,litet slitage förekommer dock, (det har ju några år på nacken) - till största delen beroende på att det legat nedpackat med annat lego. Den enda del som saknas är den lilla blå plymen till en av huvudbonaderna! Vapnen med den tidiga ljusgrå färgen har bytts ut till motsvarande vapen i den något mörkare grå nyansen. I övrigt är det komplett, figurerna är i mycket fint skick, inga trasiga bitar förekommer. Manualen är i gott skick – den har ju varit använd, så litet ”bruksspår” förekommer förstås. Se bilder för egen uppfattning om manual, kartong(som fått litet ”bucklor” o d slitage o d) etc. En extra pilbåge och spjut medföljer samt några extra småbitar. Att anmärka på är att den ena skölden är av nyare tillverkning och därför skiljer sig nyanserna något åt på de båda.

Det jag kallar lekt skick, är väl inte så att det direkt har lekts med på så sätt som de litet yngre barnen kan göra… Borgen har kanske varit ihopbyggd 2 – 3 gånger och då stått som sådan på någon hylla i en längre tid – däremellan har det varit isärplockat ochblandat med annat lego.Under de sista 15 - 20 åren har allting legat nedplockat i kartonger i förråd/varmkällare.

OBS!!OBS!! Läs HELA nedanstående information INNAN du lägger ditt bud!!

Tar ANSVAR för min packning hela vägen till ditt utlämningsställe!! Det du köper skall vara packat så att det klarar sin resa hem till dig! Dvs mitt ansvar upphör inte när jag väl lämnat in ditt paket, det packas för att klara den hantering som sker hos distributören.

Skickar allt glas och porslin i stadiga kartonger, där både bubbelplast och frigolitchips används(även wellpapp när så behövs). Stor vana att packa och skicka ömtåliga varor!

(katt finns i hemmet)

Sampackar förstås vid köp av flera inrop, men skicka gärna ett mail om du vill vänta in avslut på någon auktion!

All information som du behöver för att avsluta ditt köp får du via Tradera då auktionen avslutats! De olika alternativen för betalning finns alltid uppgivna i annonsen.

BETALNING inom 3 dagar efter avslutat köp - köparen står för fraktkostnader(ej avhämtning!).

FRAKTVILLKOR: Inlämning sker 1ggn/vecka, vanligtvis en torsdag eller fredag. Skulle du av någon anledning inte ha fått besked om bokad frakt, inlämning e d den första veckan efter avslut(som är målsättningen), så innebär det inte att du är bortglömd!! Det kan då bero på t ex vilken dag auktion auktionen avslutas, egna arbetstider etc.

I angiven fraktkostnad ingår en material- och packningskostnad på 10 kr.

Frakt sker på lämpligast möjliga sätt, beroende på varan, dess vikt och storlek!! I första hand anlitas Schenker, men kan även skicka med PostNord(som postpaket, skrymmande brev eller rek) eller DHL.

Objektnr 633136123

Visningar 652

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 21:01

Lego 6077 - FORESTMEN's RIVER FORTRESS m manual o kartong - Riddare Borg Castle

Slutpris

|

2 031 kr

Auktionen är avslutad

noodles81 vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?