Beskrivning

Vadstenaakademien 1964–1994

Förbered ditt besök i Vadstena till sommarens operafestival genom att läsa på om Vadstena-Akademien…

I Vadstena skapar unga, okända konstnärer fantastiska föreställningar av okända verk. Under 30 år har Vadstena-Akademien (när denna bok skrevs) blivit en institution i svenskt musikliv, och det är många människors verk. I den här boken får några berätta. Lyckligtvis fortsätter verksamheten på årlig basis även i våra dagar, även om det just i år råder lite tveksamhet om vem som skall finansiera den uppskattade verksamheten.

Vadstena-Akademien skapar opera för framtiden. Det är en operaakademi för unga sångare, musiker och andra operaartister. De upptäcker och framför bortglömda operor och beställer nya verk. De är stolta över att flertalet av Sveriges storsångare har passerat genom deras föreställningar. Att bli vald att sjunga en roll i deras produktioner är en kvalitetsstämpel. På deras scener har bland andra Nina Stemme, Loa Falkman, Anne Sofie von Otter och Malena Ernman tagit sina första karriärsteg.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fotografier, teckningar och gamla programblad i svartvitt.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 220/220 mm
Ryggbredd ca 16 mm
Vikt ca 650 gram
Sidantal 176
Författare ett flertal
Förlag Vadstena-Akademien
Språk svenska, Deutsche Zusammenfassung, Summary in English
Utgivningsår 1994

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 633123101

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 18:52

Vadstena-Akademien 1964–1994 - om operan i Vadstena

Utropspris

|0 Bud

70 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 809 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?