Beskrivning

?47-delad frozen teservis för barn?Innehåller 1 tenntekanna, 1 bordsduk, 4 tenntekoppar, 4 tennunderlägg, 2 skedar, 1 cupcake-stativ, 1 bordsduk, 1 serveringsbricka av plåt, 2 tepåsar, 2 citronskivor, 17 dessertleksaker, 1 frozen fodral.

?Säker och hållbar?Tillverkad av högkvalitativt, giftfritt tennmaterial/metal, denna teuppsättning är säker för barn att använda. Den släta koppöppningen och det legerade handtaget på bärväskan gör den enkel att bära och använda. Dessutom kan alla delar enkelt rengöras med en fuktig trasa och lufttorkas efter användning.

?Lär dig genom att leka?Detta tepartyset har utvecklats för fantasispelet och hjälper till att kultivera kognitiva färdigheter och förbättra samspelet mellan föräldrar och barn. Den stimulerar oändligt kreativt tänkande, delning och samarbete och hjälper till att utveckla barnens kognitiva, sociala fysiska och känslomässiga färdigheter.

?Fantastisk gåva?Detta teset är en idealisk present för födelsedagskalas, fester och helgdagar som barndag, jul, halloween, Thanksgiving och nyår. Det är ett bra sätt att förbättra livskompetenser, sociala färdigheter, praktisk koordination, oberoende och självförtroende hos barn.

Objektnr 633641216

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 19:49

Teservis leksaker flickor, Tea Party-leksak inkl efterrätt, kak, bärväska mm

Utropspris

|0 Bud

242 kr

Auktionen avslutades utan bud

Smartiii007

Vårby, Sverige

Smartiii007

Verifierad

160 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?