Beskrivning

Multi-Tech III från Britax Römer är en smart och säker bältesstol och tack vare den ergonomiska utformningen är Multi-Tech III en av de mest bekväma bilbarnstolarna på marknaden.

Med Multi-Tech III kan ditt barn åka bakåtvänt länge.

Stolen är anpassad för mellan 9-25 kg och tack vare det justerbara nackstödet och selen samt den flexibla bredden kan stolen växa tillsammans med ditt barn. Klädseln är enkel att ta av och tål dessutom maskintvätt.

Dessutom har den optimalt sidokrockskydd samt en installationsindikator, så att ni kan känna er helt trygga på er åktur. Multi-Tech III kombinerar flexiblitet med säkerhet genom att ge ditt barn maximalt skydd som varar länge.

Stolen är anpassad för bakåtvänt åkande för barn mellan 9-25 kg. När barnet är redo för att åka framåtvänt, vilket är vid minst 5 års ålder (gärna äldre), så kan den även monteras framåt.

Britax stöder NTF:s (Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande) rekommendation att barn ska åka bakåtvänt så länge som möjligt och helst upp till 4–5 års ålder/25 kg. Rekommenderat är att barnet inte åker framåtvänt förrän allra tidigast då det uppnått en vikt av 18 kg.

Bilbarnstolen innehåller även SICT (Side impact Cushion Teknologi), som minskar rörelsen och absorberar krockkraften så att den leds bort från ditt barn. Ej Isofix.

Tillsammans med de djupa, vadderade sidovingarna ger SICT ditt barn komplett skydd från höft till huvud. För att bäst dra nytta av skyddet ställer du in och justerar SICT på den sidan av babyskyddet som är närmast en bildörr.

Multi-Tech III har "Performance-axelvaddering" som gör resan bekväm för ditt barn samtidigt som den minskar rörelsen framåt vid eventuell krock. Vadderingen ser också till att krafterna vid en frontalkrock sprids mer jämnt över barnets axlar och bröst.

Fempunktssele för maximal säkerhet då den fördelar kollisonskrafterna jämnt vid evenutell krock.

Justerbart huvudstöd, sele samt bredd på ryggstödet. Allt för att stolen ska anpassas efter ditt barn så bra som möjligt. Huvudstödet ska positioneras precis ovanför barnets axlar.

Mått och vikt:

Höjd: 62-72 cm

Bredd: 45 cm

Djup: 48 cm

Vikt: 10,5 kg

Barnets vikt: 9-25 kg

I fint begagnat skick, inga olyckor och självklart har bilbarnstolen inte varit med om någon olycka/krock. Obs. Enbart avhämtning på Södermalm i Stockholm.

Kommer från ett djur- och rökfritt hem, även doftminimerat. Lycka till!

Objektnr 632965409

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 14:44

Bilbarnstol bältesstol Britax Römer bakåtvänd & framåtvänd, 9-25 kg (9 mån-6 år)

Utropspris

|0 Bud

1 899 kr

Slutar om

Myfabfam_L_W_B

Stockholm , Sverige

4.9

Myfabfam_L_W_B

Verifierad

Toppsäljare

1 120 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?